Praktisk info

På Weekendfritten tager vi hånd om dit barn på en måde, der sikrer, at det føler sig velkommen og forstået på sine særlige behov. Vores vigtigste succes-kriterium er glade og trygge børn og unge, der har lyst til at komme igen. For at sikre at weekendopholdet bliver en succes, er der flere ting, der skal være opfyldt. Nedenfor kan du læse mere om, hvad vi vægter under dit barns weekendophold hos os, og hvad der skal til for at sikre, at opholdet bliver vellykket.

Praktisk info

Vi holder åbent weekender i lige uger. Vi henter dit barn på skole/SFO fra kl. 15.00 fredag. Hjemkørsel påbegyndes kl. 13 søndag.


Såvel håndkøbs- som lægeordineret medicin skal medbringes og opbevares af personalet efter gældende regler. Medicinen skal være doseret og tydeligt mærket med dit barns navn, cpr.nr., navn på medicin, form, styrke, dosis og tidspunkt for indtagelse af medicinen.


Personlige toiletsager m.v. skal medbringes af barnet. Der vil være mulighed for, at toilet-sagerne kan opbevares i Weekendfritten fra gang til gang.


Legetøj, mobiltelefoner, tablets m.v. må gerne medbringes på eget ansvar. Mobiltelefoner opbevares hos personalet om natten.


Barnet skal have tøj og sko, der passer til årstiden, med til hele weekenden.


Vi henter og bringer dit barn. Transporten sker i private biler, og du vil derfor blive bedt om at give tilladelse hertil. Du kan til enhver tid trække tilladelsen tilbage ved henvendelse til personalet.


Dit barn er - som i skolen - ikke dækket af en ulykkesforsikring under ophold hos os. Det er derfor vigtigt, at du selv sørger for at tegne en ulykkesforsikring for dit barn.Aktiviteter

Weekendfritten er et fristed for dit  barn, hvor vi stiller krav, der er tilpasset hver enkelt barn for at sikre flest mulige succesoplevelser.


Vi vil være et sted, hvor dit barn slapper af og hygger sig. Nogle gange tager vi på ture, hvor vi er afsted i længere tid. Andre gange bliver vi i huset og hygger os i fællesrummet eller på værelserne. Vi lægger vægt på, at børnene gennem aktiviteterne og samværet får mulighed for at opbygge venskaber.


Eksempler på aktiviteter kunne være:

svømmehallen

Legejunglen

strand, skov

Tivoli

biograf

ture i nærområdet

spil, lege, læsning og hygge i huset

indkøb og madlavning

lektielæsning

Afbud

Af hensyn til planlægning af transport og aktiviteter skal afbud til en weekend ske så tidligt som muligt og senest onsdag før weekenden.Samarbejde

Vi vægter samarbejdet med dig meget højt. Det er vigtigt, at vi taler sammen, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller blot har brug for en snak. Vi vil også kontakte hjemmet med informationer om løst og fast i relation til dit barn. Vi lægger stor vægt på, at eventuelle tvivlsspørgsmål afklares så hurtigt som muligt.


Bevilling

Det er dit barns sagsbehandler, der skal bevilge weekendophold på Weekendfritten, og du skal derfor tage kontakt til denne. Du er velkommen til at kontakte os for en snak eller en rundvisning, inden du kontakter sagsbehandleren.


Bevillingen gælder som regel for 1 år ad gangen. Du skal ikke foretage dig noget i forhold til forlængelse/revurdering af bevillingen. Der er ikke egenbetaling i forbindelse med ophold på Weekendfritten.